Jdi na obsah Jdi na menu

Jak si přivydělat snadno a rychle

8. 9. 2018

Říkám to rovnou - tohle není univerzální návod na výplatu miliónů měsíčně. Ale... pokud jste student, žijete od výplaty k výplatě, nebo máte prostě radost z každé kačky navíc, tohle je pro vás.

 

Uvedu nejdříve ony web stránky.

1. Populace.cz

2. Národní panel

 

Někteří už možná tuší a ti, co netuší, těm to řeknu. Jedná se o online vyplňování dotazníků. Kdo teď mává otráveně rukou, toho zarazím. Výdělek je slušný a skutečně platí. Vím to, protože platí i mně osobně. Nyní vám o každé stránce můžu říct víc.

 

1. Populace

Tahle stránka má skutečně pestré spektrum dotazníků. Upřímně se přiznám, že nevyplním všechno, co mi do mailu přiletí. Čímž sama sebe okrádám o odměnu. Ale pro platnou registraci je potřeba sem tam něco odklikat, nebo vám účet zneaktivní. Ale ponechají. Jen budete muset po přihlášení zmáčknout tlačítko obnovit spolupráci. Na stejném místě ji můžete taktéž ukončit, dobrovolně přerušit (zneaktivnění účtu), nebo si zadat tzv. dovolenou na dny, kdy nebudete dlouhodobě online, aby vám dotazníky neposílali.

 

Výplata se posílá sama každé kalendářní čtvrtletí na vyplněný bankovní účet. Pro představu: za tohle čtvrtletí jsem vyplnila dva dotazníky a mám za to dohromady 30 korun. Nic moc se vám zdá? Jenže mně těch dotazníků celkem poslali 13. Tak si to plus mínus spočítejte. (Každý dotazník je odměněn jinak.) Moje škoda, vy tam ty peníze ležet nemusíte nechat.

 

2. Národní panel

Nevím, jestli je to tím, že vyplňuji něco sem tam, ale mám smůlu na opakující se dotazníky o bankách, pojištění a co piju za alkohol. Ve volebním období tu taky bylo plno voleb. Ale když vyplníte poctivě všechno, možná se vám to bude jevit barevnější. Každopádně platí a nový vzhled stránek je super.

 

Jen se naučte počítat. Národní panel totiž nevede odměny v korunách (jako Populace), nýbrž v oplatkách. A 10 oplatek = 1 Kč. Tudíž když mám na účtu 3000 oplatek, vydělala jsem si 300 Kč. To jsou peníze, co si tam můžu škudlit, jak dlouho chci. A poslat si až částku, která mi na účtu udělá radost. Musím si o to ale říct. Tedy přihlásit se a párkrát kliknout, zvolit kolik. A hle... oni peníze pošlou.

 

Tak co vy na to?

Důvodem, proč to já nevyplňuji pravidelně všechno, není ani časová náročnost /5 - 40 min za dotazník/, ale prostý fakt, že toho mám jednoduše moc. A důvod, proč to sem píšu, je jednak tip pro vás a jednak moje uvědomění, že tyhle dvě stránky prostě musím nacpat do mého časového harmonogramu, protože to stojí za to.

A pro milovníky charity dodám, že výdělek nemusíte poslat sobě na účet, ale věnovat ho nějaké organizaci. :-)

Datum původní publikace: 10. 12. 2017

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář